Nyheter

Månadsmöte med SPF i Vaggeryd

Nyheter Det blev en nostalgisk tillbakaresa tidsmässigt då Swinging Stones från Smålandsstenar gästade SPF Seniorerna Vaggeryd vid månadsmötet i oktober.

Jörgen Bergström informerar

Det var en sextett, tre damer och tre herrar, under ledning av Ulf Danielsson, som underhöll och kabarén bestod av musik, välkända sånger och skämtsamma inslag. Det var även mycket allsång som uppskattades av deltagarna.

Ordföranden i SPF Vaggeryd Britt Marie Oldin inledde sammankomsten och informerade om kommande verksamhet och hälsade nya medlemmar välkomna. Elsebritt Carlsson inbjöd till avslutning för de minnespromenader som genomförts under sommaren.

Avslutningen blir i Friluftsgården den 9 november tillsammans med PRO, VSOK och Museiföreningen.

Swinging Stones repertoar innehöll välkända låtar från bland annat Sven Ingvars, Göingeflickorna, Snoddas och den tidsenliga klädseln blandades med kabaréskämt.

Jörgen Bergström berättade därefter om kommande projekt för att uppmärksamma de ofrivilligt ensamma bland seniorerna. Projektet genomförs tillsammans med PRO nu under hösten.

Thore Ohlsson avslutade med att hälsa välkomna till november månadsmöte då Kåre Boberg kommer att berätta om boken WIK 100 år.

Månadsmöte med SPF seniorerna

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *