Nyheter

Många besöker Turistbyrån

Nyheter John Larsen på Turistbyrån i Skillingaryd hälsar att många besökare har hittat till honom under sommarens varma dagar.

John Larsen var på plats i Turistbyrån under tisdagsförmiddagen

Fiskekort, shopping, badplatser, vandringsleder, sommartävling… Ja, listan kan göras lång med vad turisterna frågar om när de kommer in i Turistbyrån i Skillingaryd. I tisdags förmiddag jobbade John Larsen och välkomnade turisterna till kommunen.

– Många tyskar, danskar och holländare kommit samt även många svenskar. Dagligen har vi mellan 30 – 50 besökare. Bra plats då man hittar oss direkt när man kör in i samhället, säger John Larsen.

Fiskekorten är populära och varje fiskeförening lämnar sitt häfte till Turistbyrån som sköter betalningen och registreringen. Inne på Turistbyrån går försäljningen av souvenirer bra, då nästan alla turister ska ha med sig ett minne från kommunen.

– Häromdagen kom här in en dansk klockan 17.45 och lämnade inte Turistbyrån förrän en timme senare. Vi hade mycket att prata om och jag tipsade honom att gå till Miliseum, naturpasset, fika på Taberg, Store Mosse, bada. Han bodde i en stuga i Gölgås och letade utbud häromkring, berättar John.

Någon semester får inte John, eller förresten en fredagseftermiddag har han haft när han får lite betänketid.

– Jag har klarat mig bra med skoltyskan men på måndag börjar Belinda och det är bra för hon kan det där mycket bättre än jag, avslutar John med ett leende.

Taggar

Dela


1 reaktion på Många besöker Turistbyrån

Toppen Turistbyrån ligger perfekt till synlig och lätt att parkera vid
Nära från E4 an
Bättre än at knö in den i centrum där det är bökigt som det är

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *