Nyheter

Maria invald som ny ordförande

Nyheter Ett 30-tal medlemmar trotsade vackra vintervärdret igår och besökte Tofteryds Bygdeföreningens årsmöte i Tofthagaskolan. Efter 22 år lämnade PO Toftgård över ordförandeklubban.

Maria valdes som ny ordförande. Här lämnar PO över.

Sedvanliga årsmötesförhandlingar hölls igår på Tofthagaskolan där PO Toftgård avböjt omval efter 22 år som ordförande. Ny ordförande till bygdeföreningen valdes Maria Roos. Ny in i styrelsen valdes Malin Gustavsson. Övriga i styrelsen är Christer Malmborg, Heleen Lever, Eva-Britt Sandberg, Cecilia Manaia Sandberg och Ann Erlandsson. Ersättare i styrelsen blir Henrik Johansson, Anna Roos och PO Toftgård.

Medlemsantalet är 175 stycken. Efter årsmötesförhandlingarna blev det fika med semla och ”Quiz med Ann” följdes av Revyinformation inför det stundande 20-årsjubileét. Första Tofterydsrevyn hölls i Tofteryd 1998. Och på den vägen är det…..

Årsmötet gladdes åt att det äntligen ser ut att bli säkrare gång- och cykeltrafik i byarna mot Skillingaryd. Vi är tacksamma över bygdens fastighetsägares positiva inställning till att få allt på plats inför byggstart under våren. Inte minst för att vi snabbt skall få till säkrare gång- och cykeltrafik för våra barn- och ungdomar som dagligen vistas utmed Tofterydsvägen.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *