Nyheter

Medarbetarna uppskattades

Nyheter Vid kommunfullmäktiges avslutning i danssalongen i Skiillingehus uppmärksammades medarbetarna i kommunen där årets förbättringsförslag, årets miljöinsats och årets digitala lösning delades ut.

  [1/6]

  [2/6]

  [3/6]

  [4/6]

  [5/6]

  [6/6]

Gert Jonsson och Annika Hedvall tog plats på scenen: 

– Vi är närmare 1 200 anställda och vi har en fin utveckling av vår verksamhet. Det är utveckling och arbetet som gör skillnad hela tiden i vår kommun och det tycker jag är häftigt, säger kommundirektören Annika Hedvall. 

Prisutdelarduon berättar att man fått in 32 nomineringar i år, totalt under fyra år 107 nomineringar, i de följande tre kategorierna:

Årets miljöinsats delades ut av Lina Larsson, nominerade är: Vsbo som installerat solceller, Fågelforsskolan 1-6 har infört återvinning med frukt och grönt och detta omvandlas till kompost samt Bibliotekspersonalen har återanvänt gamla möbler till nya lokalen i centrala Vaggeryd, där den sistnämnda nominerade vann årets miljöinsats. 

Årets digitala lösning Torbjörn Åkerblad, kanslichef;
– Vi drar nytta av möjligheterna. Vi har instiftat årets digitala lösning och de nominerade är: Tekniska kontoret som har byggt en digital tidrapport, där textfilen kan läsas in i ekonomisystemet, IT-enheten som har hjälpt till att nya tekniska lösningar har gjorts och som har gjort att verksamheten har fungerat trots pandemin. IKP-skolan som digitaliserat och det är mer än paddor, och här har nyfikna och kompetente lärarresurser och med utgångspunkt för att nå bästa digital utveckling. IT-enheten fick årets digital lösning-priset och fick diplom och tårtspade.

Årets förbättringsförslag Torbjörn Åkerblad, kanslichef;
– Här ska man utvecklas och skapa ett värde. Skapa förutsättningar för att frigöra resurser och använda där de behövs bäst, berättar Torbjörn Åkerblad. 

De nominerade är: UC/UG Sommarkul antog under ännu ett år utmaningen i pandemin. Aktiviteterna spreds på orterna. Genom samarbete med kyrka och föreningar och kommunal verksamhet skapades en mängd meningsfulla aktiviteter för ungdomar. Rörligt elevstöd arbetar med att alla elever ska komma tillbaka till skolan, relationen är det viktigaste Uppsökande verksamhet vilket har gjort att eleverna har återfunnit vägen till skolan. Bästa starten, här gynnas skolan med korta möten med inkluderande undervisning. Årets förbättringsförslag gick till UC/UG Sommarkul.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *