Nyheter

Min historia – När jag tog körkort

Nyheter Knäpptyst under hela uppkörningen

– Jag har en lite smått rolig och avskräckande historia från min uppkörning. Jag hade försovit mig en hel timme, åkte dit i ilfart i pyjamas och tofflor med morgonfrillan. Hann precis i tid. Han jag körde upp med såg att jag hade haft en tuff morgon och frågade om jag ville att vi skulle småprata under färden eller vara tysta. Jag ville ha det knäpptyst. På en smal väg i ett villaområde möter vi en lite äldre bil, chauffören bakom ratten satt fullt koncentrerad i sin mobil och körde därför upp på trottoaren och rätt in i en buske. Han jag körde upp med sa ”Oj såg du det där, det där är anledningen till att man inte ska hålla på med telefonen medan man kör” och jag sa ”Bad jag inte dig att va tyst” jag kan lova att det var KNÄPPTYST resten av resan. Den rattsurfande föraren klarade sig oskadd och jag fick mitt körkort, berättar en läsare.

Fotnot; Det vore intressant om ni läsare skulle vilja berätta om något konstigt, roligt eller spännande hände när ni skulle ta körkort. Skriv kort, kanske tio rader, om något som fastnat i minnet. Det mesta är ju preskriberat så delge av det som hände. Fick du motorstopp? Sprang det en katt framför bilen? Körde du mot rött? Hittade du inte rätt knapp för vindrutetorkarna, eller du kanske till och med hamnade i poliskontroll?

Skicka in några rader till redaktionen@skillingaryd.nu. Du får naturligtvis vara anonym, men om du samtycker berättar vi gärna ditt förnamn och om det är ok var du bor.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *