Nyheter

Min historia – När jag tog körkort

Nyheter Fick göra något som inte övats på

– Under min uppkörning skulle jag göra ett bromsprov på grusväg, vilket jag inte fått göra under lektionerna. Jag fick ett extra försök då jag, och den andra personen som var med i bilen, sa att vi aldrig fått öva på detta. Jag klarade uppkörningen men körskoleläraren fick sig en uppsträckning av uppkörningsdamen. På hemvägen var det tryckt stämning i bilen och inget ”Lycka till med körkortet”, berättar läsaren.

Fotnot; Det vore intressant om ni läsare skulle vilja berätta om något konstigt, roligt eller spännande hände när ni skulle ta körkort. Skriv kort, kanske tio rader, om något som fastnat i minnet. Det mesta är ju preskriberat så delge av det som hände. Fick du motorstopp? Sprang det en katt framför bilen? Körde du mot rött? Hittade du inte rätt knapp för vindrutetorkarna, eller du kanske till och med hamnade i poliskontroll?

Skicka in några rader till redaktionen@skillingaryd.nu. Du får naturligtvis vara anonym, men om du samtycker berättar vi gärna ditt förnamn och om det är ok var du bor.

Taggar

Dela


1 reaktion på Min historia – När jag tog körkort

Känner igen mig, det var den 21/7 1980 och jag var den andra personen i bilen. Övningsläraren körde hem själv, och han körde som en blådåre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *