Nyheter

Misshandel, villainbrott och kapellskärning

Nyheter Polisen har under helgen fått göra flera ingripande på olika platser i Vaggeryds kommun.

Vid 10-tiden på lördagen kom en anmälan från Experts stora lager. Två lastbilar hade då blivit utsatta för ett stöldförsök. Kapellen på de båda lastbilarna var sönderskurna. Polisen berättar också att flera lådor i lasten blivit utsatta för viss åverkan, det vill säga att någon har försökt öppna paketen. Men inget tyder på att tjuvarna fått med sig något av värde från lastbilarna.

På Narvavägen i Vaggeryd rapporteras det om ett villainbrott. Någon ska ha tagit sig in i ett hus genom att krossa rutan till en altandörr. Polisen har ingen uppgift om vad som stulits där.

Ett liknande brott inrapporteras på söndagseftermiddagen från Vanadisvägen i Vaggeryd.  Där har en villa haft inbrott medan ägarna var borta. Inte heller där har det inkommit någon godslista. över vad som stulits.

Från Berggatan i Skillingaryd kommer en anmälan om misshandel och olaga hot. En man i 55-årsåldern har enligt anmälan hotat och slagit en jämnårig man. Polisen kom till platsen och grep gärningsmannen. Målsägaren ska inte behövt uppsöka sjukhus. Gärningsmannen sitter på måndagsförmiddagen fortfarande i polisens förvar.

 

 

 

 

 

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *