Nyheter

Misstänkt grov misshandel – man hittad blodig

Nyheter Under natten larmades polisen till Vaggeryd. Detta efter att en inringare hört rop på hjälp. Mannen fördes till sjukhus med ambulans.

Genrebild David Alin

Det strax före klockan halv tre natten mot tisdagen som polisen larmades till Vaggeryd. Detta sedan man hört rop på hjälp. Mannen hittades av polisen utomhus och man kunde följa blodspåren tillbaka till en lägenhet.

Lägenheten har spärrats av och en teknisk undersökning ska ske under dagen.
– Då omständigheterna ännu är oklara skriver polisen en anmälan om misstänkt grov misshandel. Mannens skador dokumenterades och vissa spår säkrades av patrull på plats, säger polisens presstalesperson Johnny Gustavsson.

Monica Bergström, presstalesperson hos polisen säger att man i det initiala skedet utreder det som en misstänkt grov misshandel.
– Men det är väldigt oklara omständigheter och kan lika gärna landa i en olyckshändelse. Som alltid när vi utreder något så kan det ta olika vändningar.

Vid 15-tiden meddelade polisens presstjänst att avspärrningarna kring bostaden hävts vid lunchtid och att kriminalteknikerna var klara på platsen. Men någon mer information finns inte att delge i nuläget.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *