Nyheter

Moderaterna tar ansvar

Nyheter Vi Moderater är vana vid att ta ansvar. Och vi vill fortsätta att göra det. Här finns Ann-Katrin Löfstedts debattartikel.

Ann-Katrin Löfstedt (M)

För oss är det viktigt hur Vaggeryds kommun grundar just vår vardag. Det gäller att ha lärarkompetens, både inom grundskolan och i gymnasiet. Barnen på förskolan ska mötas av utbildad personal. Våra vägar ska plogas och våra soptunnor ska tömmas. Senare i livet ska du ha den vård & omsorg, som du har rätt till.

Det viktigt att Vaggeryds kommun är en Attraktiv Arbetsgivare. Vi måste arbeta mer med vår personalpolitik. Förutsättningar ska skapas genom ”Det nära ledarskapet”. Möjligheter ska finnas till kompetensutveckling. Och vi vill ha sunda arbetsmiljöer.

Vi Moderater vill utveckla samarbetet med det lokala näringslivet. För en fortsatt god kommunal ekonomi måste det finnas strategier.

Både för de kortsiktiga, men också för de långsiktiga målen. Och allt till en relevant skattesats.

Vi vill arbeta för ett tryggt samhälle! Du som invånare ska kunna känna dig säker – när du är hemma, på din arbetsplats eller i skolan samt ute i samhället. Genom att utöka samarbetet med brottsförebyggande myndigheter, ska vi motverka brottslighet och osäkerhet.

Vårt rika föreningsliv ska ha goda möjligheter till sina verksamheter. Vi är klart villiga att ta ansvar för den moderata politiken. Men även för den politik som bedrivs i samverkan med andra partier.

Vi arbetar för en smart, mänsklig och framåt kommunal politik. Det är lika viktigt att vi politiker har ett nära samarbete med våra tjänstemän. Det är vi politiker och professionen som tillsammans fortsätter att utveckla våra verksamheter.

För oss Moderater är det viktigt att hela vår kommun kan leva och utvecklas. Vi kommer därför att under nästa mandatperiod. Och nästa och nästa – att vara en aktiv del i utvecklingen av vår fina kommun.

Vi vill fortsätta att ta ansvar.

För dig, din familj, dina vänner – och för Vaggeryds kommun.

Ann-Katrin Löfstedt (M)
Nr 2 till Kommunfullmäktige
Nr 3 till Region Jönköpings län

Taggar

Dela


1 reaktion på Moderaterna tar ansvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *