Nyheter

Nedskräpning upprör

Nyheter Utmed vissa vägar är nedskräpningen omfattande

  [1/8]

  [2/8]

  [3/8]

  [4/8]

  [5/8]

  [6/8]

  [7/8]

  [8/8]

Enligt flera som vi har pratat med är de irriterade över den nedskräpning som sker frekvent utmed Hammarvägen i Vaggeryd och Alstervägen i Hok. När vi besökte platserna tidigare i veckan var det uppenbart att det var mycket skräp som låg utmed dessa vägar.

Vi såg flaskor, burkar, matrester, plastbestick och till och med toalettpapper och avföring. Det är ett problem som många som jobbar i närheten eller är ute på promenad upplever som mycket störande.

Vem eller vilka som orsakar problemen är inte belagt men våra uppgiftslämnare säger att just de nämnda vägkanterna används som lastbilsparkering under kvällar och helger. Om det är de som är orsaken går inte att fastställa, men oavsett vilket så är det ett problem.

Vi har sökt kommunen för att höra om de har hört klagomålen och hur situationen ska lösas och återkommer med svar från ansvariga.

Just nu när snön har fallit är problemet inte synligt, men vi vet alla att det som göms i snö kommer upp i tö.

Taggar

1 reaktion på Nedskräpning upprör

Att lastbilarna står parkerade på Hammarvägen är ingen slump. På vägen finns verksamhet som utför både service samt tvättar lastbilar (på nätterna!) utan godkänd reningsanläggning.

Att detta får pågå utan kontroll, därtill nedskräpning, är helt ofattbart. Men det är klart, miljöförvaltning arbetar väl bara 9-5 och har företaget inte anmält sig själva som miljöfarlig verksamhet finns väl inget att kontrollera?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *