Nyheter

Nexhat valdes till S-ordförande

Nyheter Vaggeryds Arbetarekommun Socialdemokraterna samlades förra helgen för sitt årliga årsmöte, där medlemmar och intressenter deltog i en dag fylld av engagemang och viktiga diskussioner inför det kommande EU-valet.

  [1/7]

  [2/7]

  [3/7]

  [4/7]

  [5/7]

  [6/7]

  [7/7]

Höjdpunkten på mötet var den öppna föreläsningen om EU-valet, där vår egna EU-politiker och kandidat till EU-valet, Ilan De Basso, framförde vikten av att delta i EU-valet och hur mycket som står på spel för vår region och vårt land. Ilan De Basso delade insikter och svarade på frågor från deltagarna, vilket bidrog till en ökad förståelse för EU:s betydelse och hur våra röster kan göra skillnad.

Efter en välbehövlig lunchpaus på mejeriet fortsatte mötet i sessionssalen i Skillingehus. Där gicks det igenom verksamhetsberättelsen och den ekonomiska rapporten för det gångna året. Diskussionerna kretsade även kring den kommande verksamhetsplanen för 2024, där tyngdpunkten ligger på att mobilisera för EU-valet och fortsatt arbete för våra medborgares bästa.

Vaggeryds Arbetarekommun Socialdemokraterna ser fram emot ett spännande år med fokus på att stärka vår röst och påverkan i EU-frågor samt att fortsätta arbetet för en rättvis och hållbar framtid för alla. Vi uppmanar alla medborgare att engagera sig och delta i det kommande EU-valet den 9 juni för att tillsammans forma den europeiska framtiden. 

Styrelsen fick följande sammansättning: Ordförande Nexhat Shabani, Marijo Corkovic, Inger Strandlund, Kenth Williamsson, Magnus Dauhn, Gina Ryman, Anna Karin Slunge, Katja Williamsson, Elisabeth Walfridsson. Suppleant Carina Ödebrink och adjungerad från LO Almir Fekovic.

Text och bild: Vaggeryds Arbetarekommun Socialdemokraterna

Fotnot: Har din förening haft årsmöte? Skicka in text och bild till redaktionen@skillingaryd.nu

Taggar

Dela


1 reaktion på Nexhat valdes till S-ordförande

Så detta är alltså kommunens största parti? Ser ju väldigt tomt ut i bänkraderna, har de inte ett större underlag att fylla nämndplatser med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *