Nyheter

Ni missar väl inte Frammedagen?

Nyheter Frammedagen i Vaggeryd nästa lördag 20 maj ser ut att bli den största och bredaste hittills enligt handlarna.

Sammanlagt är det över 50 olika företag, föreningar eller organisationer som kommer till Vaggeryds centrum. Det blir väldigt många utställare, butiker och caféer som flyttar ut, blåljusresurser, föreningar, matvagnar, djur, blommor, lantbruksmaskiner, BBQ, nya och gamla bilar, partier, grillbuffé med mera.

En bakluckeloppis kommer att anordnas under taket på torget där man tar med sig ett eget bord. En liten slant får man betala för detta och pengarna som kommer in kommer att gå till barndiabetesfonden. Det är Camilla Clemén-Söderlund som håller i trådarna så vill man vara med där så kontakta Camilla.

– Det kommer bli en bra bredd för stora och små och regndropparna är borttagna från väderlekskartan så vi bestämmer oss för fint väder, säger Joakim Sörås som driver ICA Supermarket i Vaggeryd. 

– Restaurang Spis kommer att ha extraöppet och stå utanför på sin terass och grilla. Utanför ICA kommer vi att stå och grilla korv, hamburgare och servera kebab, pizza och glass. Där kommer också att vara fiskedamm. En lång hoppborg med hinderbana kommer att sättas upp på gatan, berättar Jocke.

– Det är roligt också att vi har så många föreningar som kommer och hjälper till. Vaggeryds Bordtennisklubb kommer att hålla i ett event, Muay Thai & Boxning  kommer och även Vaggeryds Handbollsklubb. Polis, räddningstjänst och ambulans kommer hit och man kommer att visa hur en hjärtstartare fungerar, fortsätter han.

I Magnisa stuga visar Skivaryd vykort, nya frimärken, tidningsklipp med WIK och ordnar med fikaservering.

– Det kommer att bli intressant för alla målgrupper den här dagen, avslutar Emelie Jakobsson som driver People i Vaggeryd.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *