Nyheter

Niorna gör världen komplett

Nyheter Idag repeterar Fågelforsskolans niondeklassarna för den årliga kabarén som imorgon har världspremiär

Man kan undra vad som händer en timma senare  [1/10]

Tobias Nilsson går igenom med niorna  [2/10]

Ljud och ljuskillarna  [3/10]

Malin Järviken och Tobias Nilsson  [4/10]

Eleverna var samlade inför kabaret  [5/10]

Emil Stråth sköter mickar och headset...  [6/10]

... men kollar även ridån  [7/10]

Siri är första numret i första akten  [8/10]

Ayla välkomsttalar  [9/10]

Liten kille som publik  [10/10]

Fyra föreställningar i Skillingehus väntar för ett 70-tal elever som snart slutar nian på Fågelforsskolan i Skillingaryd. Idag har det varit övning i teatersalongen inför morgondagens fyra föreställningar. Två föreställningar för yngre klasskompisar och på kvällen är det två föreställningar för allmänheten.

Tobias Nilsson håller i trådarna tillsammans med Malin Järviken och det är mycket tekniskt bitar som ska fungera och framför allt ska alla nummer sitta perfekt. En dag kvar innan premiär av föreställningen ”Vi gör världen komplett”.

Emil Stråth är ansvarig för headset och ordningsvakt i trappan upp från logerna. Han kommer att ha mycket att göra och ska se till att alla kommer in på scen i rätt tid.

– Vi kommer strax köra igång och alla måste se till att vi byter om snabbt och vi måste öva ordentligt. Ni ska nu gå ner i logerna och vara där, precis som vid en riktig föreställning, säger Tobbe Nilsson.

Ayla inleder kabarén med att välkomna alla som hoppas att alla. Siri börjar spela piano, en tjej på andra sidan ridån undrar om vi ”ska börja snart, ingen är här” varefter som hon springer ner i trappan och säger att alla ska vara redo.

Numren som ska framföras imorgon är bland annat lärarrummet, prov, musikal, inte lämnat in, intervjun, franska lektionen, du är fantastisk och dansmix.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *