Nyheter

Nöjda medarbetare i kommunen

Nyheter 80% av de anställda i Vaggeryds kommun har svarat på medarbetarenkäten förra året och resultatet visar sig vara innehålla en positiv utveckling.

Våra heltidspolitiker, Gert Jonsson (M) och Kenth Williamsson (S) är nöjda med medarbetarenkäten

– Vi har en positiv utveckling på hur vi uppfattar vårt ledarskap och engagemanget är stort hos våra medarbetare. Det viktigaste, tycker jag, är att lutningen går åt rätt håll och nu har vi en svarsfrekvens på 80%, säger Gert Jonsson (M) kommunstyrelsens ordförande.

– När det gäller målarbeten är vi inte riktigt framme än, men generellt sett tar vi ett steg framåt och det är framför allt på ledarsidan, menar Kenth Williamsson (S).

Det var under senaste sammanträdet för kommunstyrelsens där personalchef Åsa Öhrn redogjorde för den genomförda medarbetarenkäten förra året för alla kommunanställda. En jämförelse gjordes från enkäten som genomfördes 2013 och 2015. Resultaten var uppdelade på olika områden, som bland annat innehöll gemenskap, kompetens, utveckling, ledarskap, utvecklingssamtal, lön och motivation.

Taggar

Dela


1 reaktion på Nöjda medarbetare i kommunen

Men ni har väl som vanligt bara ställt frågan till fast anställda. Dags att ni räknar även vikarier och timanställda som fullvärdig arbetskraft som kan ha synpunkter på sin arbetsplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *