Nyheter

Nu är det dags för teater!

Nyheter Skillingaryds Teaterförening startar upp sin säsong och den första förställningen för året anordnas i Skillingehus i veckan.

– På torsdag kommer riksteatern hit med Bolanders skor som är utlovad att vara en lättsam spänningsdeckare, berättar Kerstin Hasselberg som är ordförande i Skillingaryds teaterförening.

Bolanders skor är en historia om vänskap, trygghet och hämnd. En berörande feelgood-deckare med sång. I rollerna ser vi Ing-Marie Carlsson och Anna-Lena Hemström. Ing-Marie Carlsson är känd från en rad älskade filmer och serier, bland annat Black Jack, Änglagård och Tre kronor och hon har spelat i flera pjäser på Riksteatern. Anna-Lena Hemströms känner vi igen från bland annat Drömkåken, Pensionat Oscar och en mängd pjäser och tv-program.

– Föreningen har ju gått på sparlåga nu ett tag. I höstas kunde vi genomföra tre föreställningar med begränsat antal så nu hoppas vi att folk är beredda att ge sig ut. Vi kommer att göra allt vi kan för att det inte ska bli trängsel och att det ska kännas bra, säger Kerstin.

Kerstin Hasselberg. Arkivbild. Foto: Per Bunnstad

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *