Nyheter

Nu känner sig Linus lugn

Nyheter Under senare tid har ambulansfrågan i länet varit uppe. En som reagerade var Skillingarydsbo Linus Persson som trodde att Vaggerydsambulansen var hotad. Linus skrev insändare här på Skillingaryd.nu och många kommentarer blev det och det flesta höll med Linus.

Arkivfoto; Linus Persson kämpar för Vaggerydsambulansen

I en radiodebatt mellan Linus Persson och regionrådet Mia Frisk (KD) kom det fram att Linus oro var överdriven men Linus stod på sig samtidigt som han litade på regionrådets ord. I förra veckan kom det ett pressmeddelande som Linus inte riktigt förstod utan han ringde upp regionen.

– Jag blev kopplad till tre olika personer som inte kunde svara på mina frågor. Till slut fick jag besked att Agnetha Ståhl skulle ringa upp mig, säger Linus Persson.

– Agnetha ringde upp mig i går förmiddag och lovade att Vaggerydsambulansen skulle vara kvar, så nu litar jag på det, menar Linus.

I utredningen framkommer det att det ska bli två nya dagambulanser i länet. Det innebär att Aneby inte kommer att få en dygnet-runt ambulans, vilket orten hade hoppats på.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *