Nyheter

Nu väntar sportlovsaktiviteterna

Nyheter Ingen snö i sikte under sportlovet men det finns mycket annat att göra

Arkivfoto; "Barnens Vasalopp" genomfördes på Grönelund 2018

Om snön kommer så finns det möjligheter att åka i skidspåren vid Friluftsgården i Vaggeryd, slalomåkning i Kyllås och barnens Vasalopp som arrangeras av Skillingaryds FK.

Men det ser ut att bli problem för en del planerade uteaktiviteter under veckan. Vaggeryds Handbollsklubb bjuder på gratis handboll i sporthallen på onsdag, Friluftsgården i Vaggeryd är öppen för att ströva i naturen och grillplatsen finns att använda.

”Bowlingväder” och Bowlinghallen i Skillingaryd är öppen alla dagar. På Folkets Hus i Vaggeryd visas sportlovsbio på måndag och onsdag. Luftgevärslokalen är öppen för barn från 6 år och uppåt på måndag kväll. Biblioteken i Vaggeryd och Skillingaryd bjuder på sagostund, alla hjärtans dag pyssel, pyssel och teknik där man gör om t-shirts till väskor.

Gymnastikföreningen bjuder till gratis gruppträningspass för alla skolungdomar. Sportlovsdisco arrangeras i Skillingaryds simhall på tisdag och till Vaggeryds Simhall kan man rita an teckning med tema sport som tas med och lämnas in som betalning för badet där det även lottas ut priser bland de inlämnade teckningarna.

Fotbollsturnering arrangeras av Öppna ungdomsverksamheten som även har extraöppet både i Skillingaryd och Vaggeryd under veckan.

Till Skillingehus kan man vända sig om man vill lära sig showdansa under måndagen. Skridskoåkningen är öppen på Vaggeryds IP under hela veckan, dit man helst ska ta med sig egen hjälm och skridskor.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *