Nyheter

Ny ägare efter 34 år

Nyheter Saturnuskällaren i Skillingaryd har varit restaurang sedan mitten av 60-talet och pizzeria sedan 1978. Nu har familjen Antonic efter 34 år sålt och välkomnar de nya ägarna till restaurangen.

Om ett par veckor slår den senaste nye krögaren upp portarna.
– Det blir lite renovering före dess, säger Tommy Enquist som bor i Skillingaryd men som de senaste åren även haft en restaurang i Bangkok i Thailand.
Där har han anställd person så det blir ingen långpendlig.
– Nej, de sköter det mycket bra, inflikar han.

I flera år har Tommy jobbat den andra halva av året på Gästgivaregården i Värnamo men där slutade han för några år sedan och har nu helt och hållet blivit sin egen.

Tommy kommer att förändra inriktningen en del i Saturnuskällaren. Han satsar på husmanskost och buffé. Han kommer att ha anställd personal men det är ännu oklart hur många och i vilken omfattning.

Pizzaugnen kommer att vara kvar men den delen blir av mindre omfattning. Orsaken är kanske att den andre delägaren driver Skillingaryds Pizzeria.

– Jag kommer att vara kvar där, säger Johny Youssef om pizzerian på Storgatan.

Fotnot: Vi kommer med ytterligare ett par artiklar kring Saturnuskällaren lite senare.

Tommy Enquist är en av de två nya ägarna och det är han som kommer att vara aktiv i restaurangen.

Taggar

Dela


1 reaktion på Ny ägare efter 34 år

Sorgligt att släppa det Saturnus jag känner .Man vet vad man har men inte vad man får . Samtidigt är det spännande . Vad ska ske nu ? Vill hälsa de nya ägarna välkomna ! Hoppas få en lika underbar oxfilé som Zeljkos i fortsättningen med .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *