Nyheter

Ny butik: Alice frukt och grönt

Nyheter I Skillingaryds centrala läge har Emma Kursten och Feras Alshahabi öppnat ny butik för invånarna. ”Vi kände att det saknades”

I det gamla bankhuset i centrala Skillingaryd öppnade Emma och Feras butiken som är öppen varje dag

Emma Kursten, Feras Alshahabi och dottern Alice är nyligen inflyttade till Skillingaryd. Alice blev också namnet på deras nya butik. 

– Tidigare bodde vi i Värnamo och vi köpte mitt föräldrahem här i Skillingaryd. Vi kände att när vi flyttade hit saknade vi en sådan här butik. Det behövs verkligen. Många handlar på annan ort. Vi tycker att det inte får kosta så mycket, så här har vi inte samma priser varje vecka på våra varor, beroende på tillgången, berättar Emma när vi besöker den lilla butiken på Storgatan. 

I butiken finns bland annat nötter, 60 olika kryddor, oliver, olivolja, frukt, grönt, pasta, konserver, kex, godis, dricka… 

– Oavsett om man är i ett ensamt hushåll eller stor familj kan man handla här hos oss. Vi kan också erbjuda hemkörning. Vi tillgodoser kundernas behov och utbudet hos oss är därmed olika vecka för vecka. Det här är sjätte veckan vi har öppet och vi har redan fått stammisar och många är nyfikna på vad som finns här i vår lilla butik. Läget är det bästa, helt klart, säger Emma och ser ut över Storgatan och Stationsgatan i Skillingaryd. 

Emma Kursten är tillbaka i bygden där hon växte upp

Taggar

Dela


2 reaktioner på Ny butik: Alice frukt och grönt

I tider när butiker stängs ned på löpande band är är det kul att det öppnas nytt i Skillingaryd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *