Nyheter

Ny etablering av logistikcenter på södra Stigamo

Nyheter CH Square har tecknat ett nyttjanderättsavtal med Vaggeryds kommun om 65 800 kvadratmeter mark på södra Stigamo. Där ska CH Square bygga logistikcenter till internationella rederi- och logistikbolaget DFDS.

På södra Stigamo uppförs en 37 000 kvadratmeter stor fastighet. Byggnationen påbörjas omgående för att göra fastigheten redo för inflytt i slutet av 2022. I ett uttalande kommenterar CH Square etableringen på södra Stigamo samt en pågående etablering i Karlshamns hamn;

– Vi är enormt stolta över att återigen få förtroende av DFDS och tillsammans ta nästa steg för att stödja deras expansion. Vi har redan ett pågående projekt ihop med DFDS i Borås och ser nu möjligheten att utveckla ytterligare två fastigheter som ett kvitto på ett gott samarbete och vår förmåga att driva effektiva projekt. Med etableringar i Södra Stigamo och Karlshamns Hamn adderas två attraktiva logistikläge till DFDS portfölj och möjliggör nästa fas i deras aggressiva tillväxtresa, säger Peter Nilsson, VD & Partner i CH Square.

– Vi välkomnar CH Squares etablering av DFDS i Vaggeryds kommun, en viktig etablering som stärker Vaggeryds kommun och södra Stigamo:s position som nav i logistiksverige, säger Johan Thorsell, näringslivschef på Vaggeryds kommun.

Källa: Vaggeryds kommun

Pressbild

Taggar

6 reaktioner på Ny etablering av logistikcenter på södra Stigamo

Ja det går framåt med etableringarna, vad säger alla tidigare belackare nu. De är väldigt tysta!
Bra jobbat för kommunens framtid

Detta är väl på Vaggeryds kommuns sida eller har jag fattat allt fel? På Jönköpingssidan sian är väl fullt sedan länge?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *