Nyheter

Ny godisbutik öppnar i Skillingaryd

Nyheter Om ett par veckor slår godisbutiken Favoriten upp sina portar i Skillingaryd. Det är i Götaströms Värdshus lokaler som det kommer erbjudas ett stort och läskande godissortiment bestående av över 200 olika sorters lösgodis. 

För drygt två år sedan slog nya Götaströms Värdshus upp sina portar med nya personer som drev stället. Sedan dess har Götaström blivit en naturlig samlingsplats med event, fester, dop och catering. Bland annat har flera uppskattade musikquiz hållits i lokalerna. 

Nu står det klart att man öppnar även en godisbutik i lokalerna. Det är godisbutiken Favoriten som kommer erbjuda över 200 olika sorters lösgodis som kommer hålla till i lokalerna.

– Det är givetvis hur kul som helst att kunna erbjuda ett sånt enormt utbud av godis och sötsaker hos oss. Vi har länge haft planer på att göra något roligare och mer spännande med en del av ytan i våra lokaler, och just godis älskas av alla, säger Igor Glavas i ett pressmeddelande. 

Det är direkt i entrén till Götaströms Värdshus som den nya godisbutiken kommer hålla till. Redan nu är bygget i full gång och förhoppningen är att allt ska stå klart 1 mars.

– Det har gått över förväntan för oss sedan vi tog över Götaströms Värdshus och det märks att folk uppskattar våra goda luncher och våra events som vi anordnar. Det var exakt det som var förhoppningen också. Vi kommer anordna ännu fler events den närmaste tiden, och nu kommer vi även kunna erbjuda ett godisutbud i världsklass. När vi väl hade den ytan så var det inget att tveka på, fortsätter Igor Glavas.

Med andra ord kommer Götaströms Värdshus fortsätta drivas som tidigare, men nu kompletteras med en modern och fräsch godisbutik med ett enormt utbud av godis och andra sötsaker. 

– Nu ser vi fram emot öppningen, och vem vet, vi kommer kanske komma med några riktigt bra öppningserbjudanden, avslutar Igor Glavas. 

Taggar

Dela


2 reaktioner på Ny godisbutik öppnar i Skillingaryd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *