Nyheter

Ny ledare för Frälsningsarmén kommer 1 juli

Nyheter Kathleen och Erik  Johansson lämnar inom kort och nu är det klart med en efterträdare: 1 juli tar löjtnant  Camilla Kenny över befälet för Frälsningsarmén i Skillingaryd.

Camilla Kenny. PRessbild

Camilla kommer närmast från Stockholm där hon varit biträdande ledare för Vasakåren samtidigt som hon också varit kaplan på Frälsningsarméns Sociala Center, ett dagcenter för hemlösa och missbrukare. I samband med att Camilla blev invigd till Frälsningsofficer berättade hon att hon brinner för att hjälpa utsatta människor och att fler människor skall få höra om Jesus – intressen som kommer väl till pass i Skillingaryd.

Bland kårens soldater är framtidstron stor och många uttrycker glädje över att det löst sig med en efterträdare till de nuvarande ledarna: ”Det här känns bra!” och ”Vad skönt att det ordnade sig – Gud är god!” är några av de reaktioner som hörts sedan nyheten blev känd, berättar Erik Johansson

– Det officiella välkomnandet får dock vänta till efter sommaren, med hopp om att samhällsläget ändrats nog för att kunna hålla större samlingar igen.

Kathleen och Erik Johansson. Arkivbild

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *