Nyheter

Ny näringslivschef anställs

Nyheter Tomrummet efter näringslivschefen ska fyllas, det beslutade kommunstyrelsen vid senaste sammanträdet. Och det ska ske snarast möjligt.

Årets företagare har delats av ut näringslivsrådet tidigare...

Kommunen ska påbörja rekryteringen av ny näringslivschef och denna chef ska framöver sitta inom Skillingehus väggar. Teamkänsla är viktigt, poängterar våra politiker.

– Vi har använt oss av rekryteringsbolag där vi får ett bredare nät och nästa punkt är att vi tar ett beslut om avveckling av kommanditbolaget. Projektet ”Grow comp”, hur man jobbar med värderingar, är fortsatt igång och det ska vara i mål i mars. Vi tycker då att kommanditbolaget får det löpa fram tills dess, menar Gert Jonsson (M).

Gert Jonsson poängterar att framöver får vi inte vara rädda för stora projekt inom GGVV-regionen och att på något vis har inte ”den åkern harvats på ett tag” och att fler spännande projekt kan plockas fram.

– Det blev ett tomrum efter tidigare näringslivsduktiga personer, säger Gert Jonsson (M)

– Viktigt att vi inte står stilla utan utvecklar näringslivspolitiken. Får man tillräckligt bra idéer och att man tänker framåt så finns det möjligheter, avslutar Kenth Williamsson (S).

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *