Nyheter

Ny ordförande i Föreningen Store Mosse Nationalpark

Nyheter Föreningen Store Mosse Nationalpark har nyligen valt en ny ordförande. Det blir Alf Ask från Hillerstorp som tar över rodret för föreningen efter Ewa Karlsson.

Ewa Karlsson avtackar Bjärne Mollberg, avgående vice ordförande  [1/5]

Ewa Karlsson avtackar Lars Johansson, tillförordnad kassör  [2/5]

Ewa Karlsson avtackar Barbro Mattsson, avgående ut festkommittén  [3/5]

Egert Fransson avtackar Ewa Karlsson, avgående ordförande  [4/5]

Nye ordförande, Alf Ask, provar ordförandeklubban under överinseende av avgående ordförande Ewa Karlsson  [5/5]

Alf har tidigare varit ledamot i styrelsen i två år och varit medlem i föreningen flera år. Till styrelsen nyvaldes också Gun Schurtenberger till kassör och Jan Ekman samt Lennart Davidsson nyvaldes till ledamöter. Anita Mårtensson omvaldes till ledamot. (Elisabeth Gustavsson och Egert Fransson kvarstår ett år som ledamot respektive sekreterare).

På årsmötet avtackades förutom Ewa Karlsson även Bjärne Mollberg som varit vice ordförande, Lars Magnusson som varit tillförordnad kassör och Barbro Mattson som jobbat i festkommittén. Alla tre avtackades med vackra blombuketter och applåder efter mycket väl genomfört arbete.

Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar visade den nye ordföranden, Alf Ask, ett intressant bildföredrag om valar och vacker natur från Lofoten. personal från Store Mosse nationalpark informerade om vad som har utförts inom nationalparken det senaste året och vad som är på gång under 2020. Som avslutning på en trevlig kväll bjöd föreningen traditionsenligt på kaffe och semlor.

Text och bild: Egert Fransson 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *