Nyheter

Ny på SFF-kansliet

Nyheter Skillingaryds har faktiskt ett rikskansli och där blir det nu byte på kansliposten. Therese Fornstål lämnar efter tio år och Jeanette Aronsson tar över.

Therese Fornstål och Jeanette Aronsson

Det handlar om SFF, Sveriges Filatelist-Förbund, alltså frimärkssamlarnas riksförbund som sedan 2007 har sitt kansli i Skillingaryd.
Therese kommer den 1 december att börja ett nytt jobb som arbetsledare vid Oden och Freja i Vaggeryd som är ett socialt företag som bland annat har kommunen och arbetsförmedlingen som samarbetspartner.

En stor del av de arbetsuppgifter som Therese haft tas över av Jeanette som har ett eget företag i databranschen. Dessutom jobbar hon deltid som kanslist åt Skillingaryds FK. Nu blir det ytterligare ett detidsuppdrag: tio timmar i veckan åt SFF.

SFF har 2 500 medlemmar i över 100 föreningar, vilka är spridda över hela landet och har funnits sedan 1886. 2007 flyttades kansliet från Skara till Skillingaryd. I dag har man en heltidsanställd redaktör för förbundstidningen med stationerna i Linköping samt två på kansliet i Skillingaryd, tillsammans en halvtidstjänst.

SFF delar lokaler på Stationsgatan 3 Skillingaryd med Skillingaryd Nu och kansliet för Movalla IP.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *