Nyheter

Ny pump väntas till torrlagd fontän

Nyheter Flera läsare har hört av sig till redaktionen gällande den torrlagda fontänen på torget i Skillingaryd som så här års brukar vara vacker

Torrlagd "fontän"

”Vi saknar vattnet, vad har hänt”. Så har funderingarna från Skillingarydsborna varit den senaste tiden. Torgets ”fontän” är torrlagd och vi tog kontakt med tekniska förvaltningen.

– Pumpen är trasig och gick inte att laga, ny pump är beställd. Vi har inte fått någon leveranstid när nya pumpen kommer, därför kan vi inte kan svara när fontänen startas upp igen, hälsar förvaltningschef Magnus Ljunggren gällande den torrlagda fontänen på torget i Skillingaryd.

Taggar

Dela


8 reaktioner på Ny pump väntas till torrlagd fontän

Tack Skillingaryd.nu för att ni löser arbetsledningen i Vaggeryds kommun. Sopning är avklarad plus fontän.

Håller med dig Mats, Skillingaryd.nu är det enda media som följer vad som händer i Skillingaryd!
Ge gärna ett månatligt bidrag till dessa journalister👍

Ring en industri och fråga en underhållsansvarig hur länge man kan vänta på ett leveransbesked på en central produktionsdel….

Hade denna kommun varit ett privat företag så hade de kursat dag 1. Tur att kunderna ”bara” är skattebetalare som nöjer sig med leverans utav nödlösningar och dåliga ursäkter…..

Detta borde gå att ordna mellan frukost och lunch! Kontakta någon lokal rörfirma ärendet bör inte hanteras via den långa administrativa vägen!
Gör det före vattenförbudet beslutas!
Det gäller Skillingaryds centrum, med all kommunal förvaltning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *