Nyheter

Ny sektion i VSOK efter årsmöte

Nyheter Vaggeryds skid- och orienteringsklubb har haft årsmöte på Friluftsgården i Vaggeryd, där ett 25 tal medlemmar hade slutit upp.

Arkivfoto

Efter en inledande parentation för bortgångna medlemmar, Evy Zackrisson, Bernice Antonsson Lars-Olof Elg, ledde Roland Emanuelsson klubban och årsmötesförhandlingar med bravur.

Det kunde konstateras att den pågående pandemin har begränsat föreningens verksamhet under året liksom den har gjort för många andra föreningar.

Lisbeth Karlsson avgick ur orienteringssektionen efter många års troget arbete inom sektionen och även som klubbens ordförande under flera år. Hon lovade att fortsätta stödja klubben men kommer att flytta från orten.

Henrik Ekwurtzel valdes som ny in i orienteringssektionen.

Den stora händelsen på årsmötet var annars att en ny sektion bildades. Under det gångna året har styrelsen haft en pågående dialog med ”Bäckalyckecyklisterna” om ett samarbete vilket har resulterat i att cyklisterna önskar bli en del av VSOK. Detta beslutades och de hälsades välkomna till klubben med förhoppning om breddad verksamhet och ökat intresse för klubbens aktiviteter. Sektionen kommer framför allt att syssla med MTB, mountainbike. Följande ledamöter valdes att representera cykelsektionen,  Jimmy Karlsson, Fredrik Stålknapp, Thomas Jakobsson, Patrik Josephsson, Andreas Emilsson, Andreas Philipsson och Johan Sandahl.

Trots den bristfälliga snötillgången under vintern så kunde skidsektionen notera klubbens snabbaste Vasaloppstid genom tiderna utförd av VSOK-medlemmen Jakob Mörhed, på tiden 4 timmar, 9 minuter och 35 sekunder. Det gav honom placeringen 238. Stor eloge!

Mötet avslutades på traditionsenligt sätt med kaffe och ostkaka.

Text: Vaggeryds SOK

Har din förening haft årsmöte? Skicka in bild och text till redaktionen@skillingaryd.nu

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *