Nyheter

Nybyggnation av mindre industrifastigheter i Vaggeryd

Nyheter Under året har företaget EgenLokal planerat att uppföra ett industriradhus på en av se sista lediga tomterna på Gärahovsvägen.

– Med ett nytt spännande koncept för ägande av mindre industrilokaler som passar både småföretagaren och privatpersonen så tror vi på stor succé för Vaggeryd, berättar Axel Smedberg på EgenLokal.

– Vaggeryd och Gärahov är ett väldigt bra område och vi har fått väldigt bra bemötande i våra kontakter med Vaggeryds kommun.

– Vi har nu säljstartat vårt projekt där tanken är att bygga 18 stycken lokaler som alla är 72 kvadratmeter med rymlig takhöjd. Vi har nyligen sålt i Värnamo där intresset var extremt stort och vi sålde slut på 32 enheter på 1,5-2 månader.

– Varje fastighet är helt avstyckad och friköpt och ska inte förväxlas med industri-bostadsrättsföreningar.

– Tidigare så har vi genomfört ett tiotal liknande projekt runt om i landet och vi ser att efterfrågan på mindre lokaler är stor, både för det stora företaget som kan köpa fler enheter och ta ned väggar och för det mindre företaget som vill äga i stället för att hyra.

– Vår förhoppning är att Vaggeryd också ska ha ett stort intresse för dessa och se fördelarna med att äga sin fastighet. Lokalerna är väldigt anpassningsbara och vi har ett entresolplan som tillval och man får då över 100 kvm användningsbar yta.

– Vår etablering kommer att ske med hjälp av Husman Hagberg i Vaggeryd. Förväntad inflytt blir i slutet av 2021 eller början av 2022. Vi tjuvstartade försäljningen i fredags och har redan fått 7 lokaler sålda, vilket känns fantastiskt kul!

Drönarbild från Gärahovsvägen där det ska byggas. Foto: EgenLokal

Så här kommer det att se ut. Foto: EgenLokal  [1/2]

Axel Smedberg. Foto: EgenLokal  [2/2]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *