Nyheter

Nymålat i Teds smörgåsbutik.

Nyheter Idag öppnade Teds smörgåsbutik igen efter två veckors semesterstängt. 

Nytt och fräscht hos Teds smörgåsbutik  [1/4]

Ted Engdahl ger familjen äran för den nya kocken  [2/4]

Målat, nytt och fint  [3/4]

Ted Engdahl serverar åter i Skillingaryd  [4/4]

Det har blivit en del arbete för Ted Engdahl och familjen som snyggat till i restaurangen på Storgatan i Skillingaryd.
– Vi spenderade en vecka med att måla om och byta lister och sedan tog vi en vecka för att möblera och inreda med nya bord och stolar, berättar Ted. När man är egenföretagare är det svårt att vara ledig, man blir rastlös av att bara vara hemma och inget göra, menar Ted leende.
Dessutom kommer det komma en ny meny med lite nya variationer på rätterna och även ett vegetariskt alternativ.

När det kommer till den tidigare uppmärksammade försäljningen av Teds ligger den fortfarande på bordet. Med rådande pandemi räknar Ted inte med att sälja men är öppen för om någon skulle vara intresserad.
– Jag skulle gärna ha mer tid för barnen, speciellt den yngsta som är fyra år, berättar Ted. Sedan finns alltid lite lösa planer på att flytta utomlands i framtiden.

I samband med att semestrarna till stor del är över och att skola och rutin kommer igång hoppas Ted på att kunderna är redo att handla lokalt. Han berättar att det under vecka 36 kommer vara lite jubileumsfirande då man firar 10 år på Storgatan.
– Det kommer vara lite erbjudanden på mat och ingå mjukglass till maten, Dessutom blir det pubafton, säger Ted som välkomnar till Storgatan 10 i Skillingaryd.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *