Nyheter

Olle, Miranda och Lukas premierades

Nyheter Vid studenternas avslutning i Vaggeryds kyrka fick tre ungdomar fina teknikstipendiat. Ledaregenskap, kvalitetstänk, målmedvetenhet och problemlösningar var motiveringarna.

Olle, Miranda och Lukas utanför Vaggeryds kyrka

Miranda Eriksson
Miranda är positiv och engagerad och har presterat goda studieresultat. Hon är ansvarskännande och strukturerad, och tar sig an uppgifter med stor målmedvetenhet. Hon är trygg som person och har stor social kompetens vilket gör att hon har goda ledaregenskaper. Den tekniska industri som hon tar siktet mot kommer att få en stor tillgång i henne.

Olle Johansson
Olle är pålitlig och ansvarskännande. Han har under sina tre år på gymnasiet tillägnat sig en bred teknisk allmänbildning och erforderliga kunskaper inom teknikämnet, där han har visat goda resultat. Olle är på sitt lågmälda sätt en stor tillgång i en arbetsgrupp; med envis målmedvetenhet och tydligt kvalitetstänk tar han stort ansvar för genomförande från idé till färdig produkt.

Lukas Liljeroth
Lukas har en enastående förmåga att se kärnan i en frågeställning och kan med sin problemlösarförmåga och tekniska allmänbildning bli en stor tillgång för teknisk industri. Lukas är en kille med mycket humor och har en god social förmåga att lyfta sina kamrater när de samarbetar i grupp.

Teknikcollege i Jönköping

Taggar

Dela


2 reaktioner på Olle, Miranda och Lukas premierades

Varmt grattis! Vi har fina och duktiga ungdomar i vår kommun.
Med vänlig hälsning,
Ewa

STORT grattis till era teknikstipendiat! Vi ser fram emot Era tillgångar inom industrin i framtiden!

Emma Nord
Vaggeryds Svarv AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *