Nyheter

Olle uppvaktades på årsmöte

Nyheter Den 20 mars hade Vaggeryds SOK sitt årsmöte där 20 medlemmar närvarade på Friluftsgården i Vaggeryd.

  [1/3]

  [2/3]

  [3/3]

Det konstaterades att antalet klubbmedlemmar har ökat kraftigt de senaste åren och är nu drygt 300.

Verksamhetsrapporter lämnades från alla sektioner. Av naturliga skäl så har aktiviteterna inom skidor inte varit så stor pga snöbrist men trots det deltog 11 st från klubben i vasaloppet förutom ett antal som åkte öppet spår. Johan Bäck mottog klubbens vandringspris som årets bäste Vasaloppsåkare från VSOK.

Seniorerna inom MTB har under året också presterat framskjutande placeringar i flera tävlingslopp inte minst cykelvasan.

Noterades gjordes också att ungdomsverksamheten har utvecklats mycket positivt och varit hög både inom orientering samt MTB cykel.

Under 2024 kommer en teknikbana för MTB-ungdomar att byggas i anslutning till parkeringsplatsen.

Vidare konstaterades att cykeltrim har genomförts under sommaren med avslutande samkväm i oktober samt tipspromenader på söndagar under både vår- och höstsäsongen.

Friluftsgårdens stuggrupp har under året svarat för det dagliga underhållet och smärre reparationer. De har också definierat ett stort renoveringsbehov i stugan som kommer att ta stor kraft framöver.

VSOK har under året inte arrangerat några större tävlingar men däremot ett antal veterantävlingar i orientering för veteranerna i södra vätterbyggden.

Roland Emanuelsson agerade som så många gånger tidigare mötesordförande. Omval gjordes av samtliga ledamöter.

Som en gammal trogen VSOK-medlem uppvaktades och hedrades Olle Eriksson eftersom han nyligen fyllde 90 år.

Efter årsmötets avslutande bjöds det på ostkaka och kaffe i samband med att bilder visades på de senaste årens aktiviteter i friluftsgården med omnejd.

Text och bilder: Ingemar Emilsson

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *