Nyheter

OnePartnerGroup GGVV växer och får en större region

Nyheter GGVV;s lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag utökar nu sin region och tar över ansvaret även för Falkenberg och Halmstad.

Pressbild. Martin och Jaana

OnePartnerGroup GGVV har sedan starten 2011 haft en expansiv tillväxt och blivit en etablerad lokal partner i regionen. OnePartnerGroup startades 2009 i Jönköping och är ett av Sveriges mest snabbväxande företag i branschen. Bolaget finns på 47 orter runtom i Sverige, däribland Värnamo, Vaggeryd och Anderstorp.

Nu får Martin Skogeryd och Jaana Fransson, verksamhetschefer för GGVV utökat förtroende och kommer från den 1 mars.

– Jag ser flera möjligheter och synergieffekter av att vi får ansvar för en större region och vi är ödmjuka och samtidigt laddade för uppgiften. Vi kommer fortsätta vara lokala på våra orter då vi har fantastiska medarbetare på plats som kan Falkenberg och Halmstad, säger Jaana Fransson, verksamhetschef GGVV.

OnePartnerGroups ledning är nöjda med beslutet att ge Jaana och Martin en större region.

Det känns väldigt bra att kunna ge Jaana och Martin utökat förtroende inom OnePartnerGroup. Tillsammans symboliserar de verkligen våra värderingar schysst, framåtlutade lagspelare och med deras moderna ledarskap och affärsfokus ser vi fram emot att se regionens utveckling, säger John Andersson COO för OnePartnerGroup.

Halland

Taggar

Dela


1 reaktion på OnePartnerGroup GGVV växer och får en större region

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *