Nyheter

Öppet hus hos Hällstorps bil

Nyheter Kommande helg visar Hällstorps bil upp vad de har att erbjuda bilintresserade i bygden

Dritero Peci och Jim Lönnborg flankerar en ny Peugeot  [1/3]

Peugeot SUV  [2/3]

I bilhalen  [3/3]

Under lördag och söndag ska Hällstorps bil i Skillingaryd hålla öppet för att visa upp sitt utbud av nya och begagnade bilar. De är auktoriserade återförsäljare av Peugeot och Hällstorps bil är en del av bilmärkets nationella kampanj för att presentera sina bilar och nyheter. I samband med aktiviteten kan den som är intresserad passa på att provköra en bil för att se om Peugeot kan vara något av intresse i framtiden.

– Vi ser fram emot det öppna huset, säger Dritero Peci som äger företaget. Det ger oss en chans att visa upp oss för en bredare publik.

– Det finns säkert en del som bor i vårt upptagningsområde som inte känner till oss, fortsätter Dritero och menar att ett öppet hus är bra marknadsföring.

En av anledningarna till det öppna huset är att Peugeot är officiell sponsor av Let´s dance som startar i tv-rutan på lördagskvällen. Det blir dessutom lite tävlingar och andra aktiviteter för besökarna, men om man också kan ta sig en svängom och testa lite dans låter jag vara osagt.

Avslutningsvis önskar det sig många besökare men också ett behagligare väder än den senaste tiden.

– Jag ser fram emot att möta nya och gamla bekantskaper och berätta om vad vi har att erbjuda, säger Jim Lönnborg som också arbetar på Hällstorps bil och avslutar med att önska sig solsken och tvåsiffriga plusgrader som väcker ”bilgenen” under vackra vårdagar.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Öppet hus hos Hällstorps bil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *