Nyheter

Övergiven lekplats tas bort

Nyheter För många år sedan var turistbyrån vid bensinstationen i södra delen av Skillingaryd. Intill turistbyrån fanns en rolig och säker lekplats. Idag är det tvärtom - lekparken har inte underhållts och är farlig.

Förfallen lekplats vid parkeringen

– Jag brukar stanna till vid macken i Skillingaryd med mina systersöner och där finns en lekplats som är under all kritik. Jag har flera gånger påtalat detta för personalen för macken, men får till svar att det här ligger utanför deras område. Tydligen ligger lekparken på kommunens mark. Skicket är väldigt dåligt att något måste göras nu innan det händer en olycka, säger en förbipasserande läsare till Skillingaryd.nu.

Det är inte bensinstationens mark utan kommunens mark. För många år sedan fanns turistbyrån i lokalerna samt att det fanns en trevlig och hel lekplats tillgänglig för alla förbiresande barn. På bensinstationen har man nu fått massiv kritik för den numera icke-underhållna lekplatsen.

– Vi har fått påringning från bensinbolagets personal. Vi kommer att riva lekparken och den kommer inte att ersättas, berättar Hans Göransson på tekniska förvaltningen.  

 

Nu ska allt plockas bort enligt tekniska förvaltningen

Taggar

Dela


1 reaktion på Övergiven lekplats tas bort

Varför det är många som stannar till och ska inte barnen ha något ställe att leka på i närheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *