Nyheter

Pangstafetten lockade

Nyheter I eftermiddag var det full vart på Skillingaryds torg när 60 knattar tog täten i pangstafetten.

De 60 barnen tog sig runt den utsedda banan snabbt och alla fick med sig ett litet pris. 19 skollag och sex öppna lag sprang sedan 6 kilometer uppdelat på tre personer per lag.

Vann gjorde lag Preem Vaggeryd på tiden 20.04. De fick därmed ta emot vandringspokalen. Det var ett lätt duggregn när stora loppet startade men det var ändå bra fart på samtliga löpare. Prispokal delades också ut till ett skollag och det var laget Fenix som vann. Lottningspriser till flera lag delades ut med bland annat vinster som pengar till skolkassan för skollagen.

Förutom stafetten var det även aktiviteter på torget. Uv-scouter stekte scrabbelucker på öppen låga, kyrkorna var på plats med popcorn och information, svenska kyrkan bjöd på ansiktsmålningar, löparna bjöds på korv sponsrad av Hemköp och man kunde testa på att skapa riktigt stora såpbubblor och mycket mera.

Många var på plats för att heja på löparna och trots regn och runt 13 grader var torget välbesökt denna eftermiddag.