Nyheter

Parkering blir lastplats

Nyheter Handikapparkeringen vid ICA i Vaggeryd kommer nu att bli inlastningsplats till affären.

Arkivfoto

– Det är min egen idé egentligen men föreståndaren på ICA har ringt mig ett par gånger. Det fungerar inte med av och pålastning vid ICA i Vaggeryd. Vi åkte dit och försökte lösa problemet, säger PO Toftgård, ordförande i tekniska utskottet.

– Det har varit mycket kritik för att handikapparkeringen varit alldeles för trång och liten. Nu har vi gjort en överenskommelse med ICA att handikapparkeringen anläggs nu på Järnvägsgatan mot Viktoriagatan istället för att även få närheten till apoteket. Det kommer även att bli lättare för färdtjänsten att parkera, förklara PO.

– Där är det nu vanliga p-platser, men folk är så lata att de inte kan gå fem meter till affären, avslutar PO.

Nu kommer tekniska förvaltningen hjälpa till att rita upp parkeringsplatserna på andra sidan ICA och se till lastplatsen iordningställs på Järnvägsgatan närmast Storgatan vid ICA där det idag är handikapparkering.

Taggar

Dela


8 reaktioner på Parkering blir lastplats

24 timmar på samma plats sedan måste man flytta bilen. Så det är OK att parkera ”permanent” på ICA parkeringen.

Enl hyresvärd som ej äger egna p-platser ska vi som bor i centrum parkera på ICA:s parkering permanent. Har fått skrivelse om detta. F ö verkar det saknas Handikapplatser.

Se till och rita upp handikappmärket på stora parkeringen också som är slitet och knappt syns.
En annan idé är att flytta förbutiken till blomavdelningen och öppna upp för lastning där. Förbutiken fungerar inte väl då det är så trångt och kö oftast.

Precis som sjukpensionär uttrycker sig reagerade jag också. ”Folk är så lata…. Vilka menar du då PO.
Det är väl att generalisera i överkant. Väldigt dumt uttalande.

Gå en bit är väl inga problem men finns det en plats nära så tar man väl den om den är ledig betyder inte att man är lat det kan bli tunga kassar särskilt för dom med stor familj Köra en tung kundvagn i snömodd är inte lätt
Så låt oss slippa din arrogans

Bra förslag och beslut
Idag är det ju katastrof med avlastningen
För paket. Och att några får gå lite längre
tycker jag inte du behöver oroa dig
för PO. Det är bara nyttigt.
Synd på Konsum, där var det perfekt
parkering.
Lasse Olsson
Ekesås

”Folk är så lata” säger PO. Skäms! säger jag. Hur kan man uttrycka sig så fruktansvärt dumt? Det finns de som är lata men många av oss har faktiskt svårt att gå längre sträckor och bära tungt. Och då parkerar vi så nära vi kan där det finns plats. Skäms PO hur kan du uttrycka dig så klumpigt och påstå att alla kommuninvånare som parkerar där är lata?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *