Nyheter

Pelletskväll hos Håkans

Nyheter I går var det pelletskväll hos Håkans Fastighetsservice. Vi var där strax innan kvällen startade.

Niklas Heikkinen och Håkan Johansson laddar grillen med korv

Håkan Johansson minns att år 2011 var det 15 minusgrader och snö i oktober och tjälen höll i sig till april. Just i år är det annorlunda, men Håkans Fastighetsservice anordnar sin pelletskväll i iallafall och när det är andra året i rad räknar vi det som tradition.

Till sin hjälp hade han Niklas Heikkinen, som är säljare på Scanbio i Vaggeryd. Under gårdagskvällen ansvarade Niklas för korvgrillningen och han har laddat upp med korv och bröd, dricka och kaffe som det bjöds på.

– Det är andra året som vi arrangerar pelletskväll. Vi har utlottning på en pall med pellets ikväll som är värd 2 500 kronor för de som bokar pellets. Men vädret, just idag, kanske gör att man inte tänker på vinterns kalla dagar, säger Håkan med ett leende och tittar upp mot solens starka strålar.

– Mycket av vår pelletsförsäljning går via direktbokning på nätet, utkörning ordnar vi eller om man beställt på bulk (reds anm; lösvikt), så hjälper Scanbio till med utkörningen. Vi har haft en bra höst här hos oss. I somras var det för varmt för att göra något trädgårdsarbete och det har kommuninvånarna tagit igen i höst, avslutar Håkan på Håkans Fastighetsservice.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *