Nyheter

Programrådet planerar konsert

Nyheter Största satsningen i år i Betelkyrkan är kommande julkonsert, vilken nu programrådet har planerat om.

Programrådet planerar. Från vänster; Hanna Axelsson, Marianne Wikström, Gilbert Toftgård och Jakob Bjärkhed

Julkonserten, som har medlemmar från Småland, är ute och turnerar i länet tillsammans med Erikshjälpen och i slutet av november är det dags för konsertbesök i Betelkyrkan i Vaggeryd.

– Vi planerar nu hur vi ska marknadsföra oss, biljetterna är redan släppta. Det får plats ungefär 200 personer i kyrksalen och det kommer att vara först till kvarn som gäller, säger Jakob Bjärkhed.

Han, tillsammans med övriga i programrådet, Hanna Axelsson, Gilbert Toftgård, Lars Kinderbäck, Veronica Petersson och Marianne Wikström, ingår i Betelkyrkans programråd som jobbar med gudstjänster, konserter och övriga sammankomster. Förutom julkonserten och allhelgonahelgens sammankomst planeras det redan nu för januari och februari nästa år.

Det finns många råd inom Betelkyrkan förutom ovan programråd finns bland anat inrednings-, trädgårds-, musik-, event-, gudstjänst-, omsorgs-, fastighets-, ungdoms-, service och serverings-, data och media-, bilskjuts-, IT-, musikkårs-, fest-, församlingstjänarråd. Betelkyrkan har ungefär 260 medlemmar.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *