Nyheter

PRO:s sommarfest på Sjöbo.

Nyheter I ett härligt sommarväder samlades drygt 100 PRO:are till höstens första möte

  [1/9]

  [2/9]

  [3/9]

  [4/9]

  [5/9]

  [6/9]

  [7/9]

  [8/9]

  [9/9]

Mötet hölls på Sjöbo och dagens underhållare var ”34:an” från Bodafors. Enligt tradition bjöd också snickargruppen på tårta.

Ordförande Reine Frisk hälsade alla välkomna och berättade att föreningen har fått fem nya medlemmar. Han hälsade också spelmansgruppen ”34:an” från Bodaforstrakten välkomna.

”34:ans” medlemmar hanterade mestadels dragspel men även gitarr och fiol. De underhöll med kända sånger och det blev även lite allsång.

Sedan var det dags för det alla väntade på, kaffet och snickargruppens traditionella tårta. Dessa tårtor bars in på logen med applåder från deltagarna.

Det var också lottförsäljning av skraplotter innan Reine informerade om stavgång med mera. Per Nord och Monica Johansson informerade om kommande resor och Tord Nahlbom berättade om bowlingens aktiviteter. Gun Andersson berättade att cirkeln ”Läs och res” skall läsa om Selma Lagerlöv och Lars Lerin för att nästa år göra en resa till Värmland.

”34:an”  fortsatte spela tills det var dags för dragning på årorna och för Reine att tacka för denna gång och avsluta mötet.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *