Nyheter

Ravelli inleder samarbete med Skillingaryds IK

Nyheter När nästa innebandysäsong inleds spelar SIK i matchkläder från Ravelli Sport.

I veckan gästades innebandyavslutningen i Skillingaryd av Thomas Ravelli och förutom hans inspirerande tal till såväl barn som föräldrar levererades en nyhet.

Skillingaryds IK har ingått ett samarbetsavtal med Ravelli Sport som innebär att Ravelli Sport blir Skillingaryds leverantör av sportkläder dvs. allt från matchdräkterna till träningsoveraller och andra typer av sportkläder. Ravelli äger agenturen för det italienska sportvarumärket Errea.

Ravelli Sport bygger en speciell webbsida åt Skillingaryd där alla medlemmar kan handla direkt via nätet.

Dessutom kommer Skillingaryd börja sälja Ravelli paket där föreningen/lagen kan tjäna riktigt bra med pengar.

– Vi har ett brett sortiment som föreningen/lagen kan sälja, säger Thomas och berättar att det i sortimentet finns träningskläder, strumpor, trosor/kalsonger, t-shirts. Dessutom, tillägger han, finns det även bäddset, underlakan, köksartiklar samt kuddar, täcken tillverkade av Värnamo Sängkläder.

– För oss är det viktigt att vi erbjuder produkter med bra kvalité som inte säljs i dyra butiker utan att föreningar och skolklasser sköter försäljningen med bra provision, tillägger Thomas.

Thomas och tvillingbrodern Andreas känner sina rötter i föreningslivet med allt det ideella arbete som krävs för att få ekonomin att gå runt. För dem är det här ett sätt att betala tillbaka lite grann genom att de som säljer tjänar en bra peng för att förgylla med deltagande i cuper, åka på träningsläger eller att köpa in ny utrustning. Som exempel på att det finns pengar att tjäna kan nämnas innebandyföreningen Växjö Vipers som lyckades få ihop 250000 kronor i provision 2017.

Företaget startade för drygt fyra år sedan och finns placerat i Kulltorp med ett försäljningskontor i Stockholm och med Thomas och Andreas som resande ambassadörer.

Att det blev just detta som de satsade på har sin förklaring i att Andreas Ravelli hade kontakt med Verner Hemmingsen som de kallar den danske smålänningen och då dök idén om detta upp. Andreas ringde till Thomas och frågade ”ska vi satsa på det här?” och utan alltför lång väntetid kom svaret från Thomas ”vi kör” och på den vägen är det.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *