Nyheter

Raymond avtackad som C-ordförande

Nyheter Efter elva år som ordförande för Centerpartiet i länet lämnade Raymond Pettersson från Värnamo över till Per Eriksson från Stensjön utanför Nässjö.

Raymond Pettersson från Värnamo över till Per Eriksson  [1/3]

Medaljerade: Urban Nilsson, Västboås, Karin Thuresson, Björköby Vetlanda, Sten-Åke Claesson, Skepperstad, Sävsjö och Thomas Johansson, Hånger  [2/3]

Gunvor Nygren talde.  [3/3]

Till ny vice ordförande valdes Torbjörn Egerhag, Bor och som nya ledamöter invaldes Barbro Liljedal, Reftele, Morten Lind, Hult och Aron Larsson Aneby.

Stämman som hölls i Mullsjö folkhögskola lockade närmare 150 deltagare. Centerpartiets arbetsmarknadspolitiske talesman Martin Ådahl talade om utmaningen att få alla i arbete.
– Vi måste göra det billigare att anställa och snabbare att utbilda sig menade han och tog upp förslagen om sänkta arbetsgivaravgiften och intensiv för nyanlända som bra exempel på hur man kan jobba.

• Fick guldnålar
Guldnålar delades ut till Urban Nilsson, Västboås, Karin Thuresson, Björköby Vetlanda, Sten-Åke Claesson, Skepperstad, Sävsjö och Thomas Johansson, Hånger.

• Uttalande om vårdcentraler
Stämman tog ett uttalande om att det måste göras extra satsningar på våra vårdcentraler för att klara av att ge den allt större andel av befolkningen som blir äldre en bra vård. Detta kommer Centerpartiet att prioritera i de kommande budgetförhandlingarna.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *