Nyheter

Rebecka från Vaggeryd deltar i populära TV-serien

Nyheter I årets upplaga av TV4-serien "Bachelor" deltar Vaggeryds-tjejen Rebecka Magnusson, 29. Två avsnitt in har hon blivit populär bland tittarna. – Det verkar som att folk gillar vad de ser, berättar hon för Skillingaryd.nu.

Rebecka Magnusson. Foto: Pressbild/Linus Nilsson/TV4

Rebecka Magnusson sökte inte till TV-programmet. Istället blev hon uppsökt av produktionen bakom.
– Det var en tjej som jobbar för programmet som kontaktade mig via sociala medier. Jag fick lite information och sedan träffade jag dem via Facetime där vi hade en intervju.

Hon berättar att det blev klart rätt snabbt att hon skulle åka iväg till Rhodos där inspelningen ägde rum. Men inte utan viss eftertanke.
– Det är väl klart att man var lite nervös för det. Jag hann till och med att tänka tanken att jag inte skulle åka.

Varför tänkte du så?
– Mycket för att jag var lite nervös att flytta ihop med så många tjejer i ett stort hus. Sen att hela svenska folket ska se en dejta på TV. Det är ju inte varje dag man gör det.

Men mest var hon peppad inför äventyret.
– Bara att komma iväg… och sen kan det ju faktiskt vara någon av killarna som är ens framtida.

Fick du några reaktioner från omgivningen innan du åkte?
– Familjen sa att det är mitt val och att de kommer stå bakom mig om det skulle hända något konstigt i programmet. Mina arbetskollegor stöttade och pushade att jag verkligen skulle åka.

Uppvuxen i Vaggeryd lämnade hon hemorten direkt efter gymnasiet. Numera bor 29-åringen i Jönköping där hon jobbar som butikschef på Lager 157, men familjen bor kvar i Vaggeryd.

TV-serien går ut på att två killar dejtar ett antal tjejer. Efter hand blir tjejerna i programmet färre och färre i takt med att killarna väljer sina favoriter genom en rosceremoni. Den eller de som blir utan ros varje vecka åker ut ur programmet.

Man skulle kunna tänka sig att det är upplagt för drama och bitter konkurrens mellan tjejerna. Rebecka Magnusson berättar att det var god stämning i huset.
– I detta fallet tyckte jag ändå att vi höll en väldigt bra respekt mot varandra. Vi hade väldigt, väldigt roligt och hittade på saker. Om man inte var på dejt så såg vi som var kvar i huset till att hitta på något roligt under tiden.

Efter de två första avsnitten går det att skönja i kommentarer på diverse sociala medier att hon gått hem bland tittarna. Det är också något Rebecka själv uppmärksammat.
– Det känns bra. Det var ju lite nervöst och kliva in och inte veta hur folk skulle ta det. Men det verkar som att folk gillar vad de ser. Jag har fått mycket kommentarer om att jag är genuin, schysst och rolig, berättar hon och fortsätter:
– Sedan fick jag första rosen på gruppdejten som var förra veckan och även första kyssen som utdelades denna veckan.

Inspelningsperioden var mellan mars och maj i år. Då programmet fortfarande sänds får Rebecka Magnusson inte avslöja allt för mycket och hur det hela slutar får vi tittare sväva i ovisshet om ett tag till. När hon tillfrågas om hennes generella upplevelse blir svaret:
– Väldigt roligt. Jag lärde känna jättemånga fina tjejer som jag fortfarande är vän med efteråt.

Har du kontakt med någon av killarna fortfarande?
– Rolig fråga. Det kan jag inte svara på, säger hon och skrattar.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *