Nyheter

Reine omvaldes till ordförande

Nyheter PRO i Vaggeryds årsmöte som ägde rum sista torsdagen i februari samlade 75 deltagare. Information och sedvanliga årsmötesförhandlingar klarades av innan kaffe och underhållning tog vid.

Tre Gökar blev Två Gökar  [1/6]

Underhållning från Motala  [2/6]

Historier och sånger  [3/6]

Tre Gökar underhöll på PRO årsmötet  [4/6]

Ostkaka med sylt och grädde till kaffet  [5/6]

Sekreterare Marianne Elg och ordförande Reine Frisk lyssnar på kassör Eva Kursten som redogör för ekonomin.  [6/6]

Ordförande Reine Frisk öppnade mötet och hälsade fyra nya medlemmar välkomna till föreningen.

I första etappen av PRO-vetarna kom Vaggeryds lag 1 och 2 bäst till och går därmed vidare till etapp 2 som äger rum i Bredaryd den 5 mars.

Kommunala pensionärsrådet jobbar bland annat med frågor som snöröjning vid infarter och att kommunen skall sluta köpa matlådor till äldre som transporteras från fjärran kök.

Till ombud till distriktets årsmöte valdes Eva Kursten och Gun Andersson.

I årsmötesförhandlingarna omvaldes i styrelsen Reine Frisk som ordförande, Eva Kursten som kassör, Marianne Elg som sekreterare och Anita Karlsson som ledamot. Övriga val till kommittéer med mera gick helt enligt valberedningens förslag och omval på de flesta.

I pausen serverades kaffe och ostkaka.

Trion ”Tre Gökar” från Motala stod för underhållningen. Tyvärr hade en medlem blivit sjuk men de andra bjöd på både historier och musikunderhållning  med olika attribut. Det blev också allsång med kända melodier, vilket alltid är uppskattat.

Monica Johansson informerade om kommande resor och på nästa månadsmöte 22 mars kommer Turid Pettersson att berätta hur hon gör ett korsord. Det har nog många funderat på!!

Ordförande tackade för denna gång och mötet avslutades med dragning på sålda lotter.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *