Nyheter

Releasekonsert med Betel Gospel

Releasekonsert med Betel Gospel

Nyheter Det är snart ett år sedan Betel Gospel hade sin Abba-konsert i Fenix, Vaggeryd tillsammans med saxofonisten Johan Stengård.

En konsert som kan betecknas som en succé med cirka 400 personer i publiken.

Under året som gått har kören övat in en del nytt material och valt att fokusera på kända sånger och psalmer. Ledaren Sören Gustafsson har gjort körarrangemangen och detta resulterar nu i Betel Gospels tredje skiva. De andra två spelades in 2004 och 2008. Bland sångerna på den nya skivan kan nämnas Amazing Grace, Saliga visshet, Blott en dag och Bred dina vida vingar.

Skivinspelning av elva sånger skedde på Fenix i maj månad och under sommaren har skivan mixats ihop med Christer Sandén som ansvarig tekniker och Sören Gustafsson som producent. I morgon kväll är det tänkt att skivan ska släppas i samband med en konsert i Betelkyrkan, Vaggeryd.

Betel Gospel medverkar i fler konserter i höst. Konserten Änglaljus hålls den 30 november i Allianskyrkan, Jönköping och sedan i Anderstorp den 4 december. Då medverkar kören tillsammans med bland andra John Kluge, Py Bäckman och pianisten Carina E. Nilsson.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *