Nyheter

Robban och Madde laddar för nystartskväll

Nyheter Imorgon har Rasta i Klevshult nystartskväll där god mat serveras och bra livemusik spelas.

Robert, kocken, och Madde, platschefen, laddar inför nystartskvällen på Rasta imorgon

Livebandet, som spelar country- och jazzinspirerat, är från Stenungsund och kommer till Klevshult under lördagskvällen. Förutom musik blir det speciell kvällsbuffé.

– I två timmar spelar Josefin Kautmann och hennes band, hon och jag har jobbat tidigare tillsammans och det ska bli roligt att få hit bandet till Klevshult, säger platschefen Madelene Karlsson från Hok.

Vi får en pratstund med kocken Robert Tominc från Värnamo och han ser fram emot morgondagskvällen.

– Det är en kväll för oss allihopa här, vi är många nya som har börjat här på Rasta och nu startar vi på nytt med vår nya platschef Madde. Jag kommer att erbjuda mangoglaserad kotlettrad, kycklingfilé, potatisgratäng, rostad potatis, stekta grönsaker där man kan få pepparsås, bearnaisesås och tzatziki till. Till efterrätt blir det god vit choklad, berättar Robert som har jobbat i Klevshult i ett år.

– Ingen anmälan krävs, utan det är bara komma hit och njuta av god mat och bra musik. När vi inviger vårt nya Rasta hoppas jag att minst 100 personer kommer hit och firar med oss, menar Robert.

– Vi kommer arrangerar fler musikträffar, sista helgen i varje månad blir det något evenemang hos oss, säger Madelene.

– Samtidigt som det är lite nervöst inför nystartskvällen så blir det riktigt roligt och det blir som en kick-off och jag ser fram emot kvällen. Jag vill gärna se att vi har något för ungdomar också, kanske tacokväll och någon musik som ungdomar gillar. Det här ska bli knutpunkten för alla som det var på den gamla goda tiden, avslutar Robert Tominc och nämner att det bästa med att vara kock är att se gästerna nöjda med maten.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *