Nyheter

Sabotage mot demokratin

Sabotage mot demokratin

Nyheter Uppenbarligen finns det de som gör vad de kan för att försöka sabotera den svenska demokratin.

Ett av valplakaten vid den norra infarten till Skillingaryd var i dag totalförstört av ligister.

Denna gången var det ett enda parti som hade drabbats. För några dagar sedan var det flera andra partier som fick sina plakat nedrivna vid Götafors i Vaggeryd och vid Artillerigatan-Storgatan i Skillingaryd.

Ett valplakat som totalförstördes

Taggar

Dela


15 reaktioner på Sabotage mot demokratin

Nu är skyltarna förstörda igen. Märkligt att ingen sparkar ner nazist sossarnas eller fasist centerns skyltar? Eller varför inte Stalin komunisternas skyltar? Ska bli gött att överbevisa dessa små partierna genom resultatet på söndag. Sveriges folk samtycker mer med Jimmy än med dessa verklighets saknande människor.

Att spekulera kring vem som vandaliserat plakaten och beskylla folk utan belägg är någonting som alla borde ta avstånd från.

Det är för mig beklagligt att du väljer att rösta SD för att du har sådant agg mot ett fåtal folkslag, men respekterar dem du har i din närhet. SD kritiserar inte andra partiers migrationspolitik, de kritiserar hela jämställdheten, HBTQ-samhället, kvinnans rättigheter till sin egen kropp m.m. En röst på SD är att rösta emot sin egen tillvaro och alla de rättigheter människor kämpat i årtionden för att vi skall ha i Sverige idag.

Denna typ av uppmärksamhet kommer bara att ge mer röster till SD. Den 9:e kommer vi att se vad det svenska folket väljer. Tror att SD kommer att bli det största partiet i Sverige. Sedan i nästa val kommer SD och AFS vara i majoritet.

SD är ett parti som är emot mina rättigheter och som vill deportera flera nära vänner. Jag har väldigt svårt att tycka synd om dem.

Så bara nu för att det är Sd så är det ok? Jag är ej Sd sympatisörer men bara för att det är deras skyltar är det mer ok då?. Snälla använd huvudet alla är lika värda .alla får ha egna värderingar. Det är ändå i sluttampen vi som röstar som avgör eller hur.

Att ett parti med djupa rötter i vit makt-rörelsen, grundat av nynazister och en SS-veteran (sök på Gustaf Ekström, grundande medlem i SD), har släppts in i svensk politik är ett större hot mot demokratin än lite nedriven reklam. Ni som sympatiserar med ett så djupt rasistiskt parti – tänk om.

Jag tror inte att de har några politiska intresse över huvudettaget,
de är bara ute för att vandalisera.
Det finns ögon som har sett sabotaget.

skylten som de tog sönder var sd partiets. Där det stog att utländska våldtäksmän ska utvisas, som att det bara är invandrare som våldtar folk. Det är fel att peka ut folkgrupper.

Säkert miljökomunister eller vänstern som tycker att alla ska tycka som dom(Vänster Demokrati).

Rubriken är talande. Det är sabotage mot demokratin. Vi måste alla stå upp för den. Att spekulera i vem som utför det genom gissningar ,påståenden eller spekulationer tar jag avstånd ifrån. Sätter min tilltro till att polis kan lagföra och att vi andra gör vad vi kan för att motverka vandalism och angrepp mot yttrandefriheten.

Naturligtvis bedrövligt. Fast jag tycker du bör ha lite mer på fötterna när du pekar ut en grupp som skulle gjort detta.

Roger Ödebrink

Smutskasta på varandra men det stoppar inte vandaliserade idioter som har en sak i huvudet bara förstöra utan att bry sej om vad det är.

Detta är faktiskt helt oförsvarbart. Om man inte sympatiserar med ett partis politik och åsikter så bemöter man dem i debatter och med argument. Inte genom uttryck som dessa.
Vi måste försvara yttrandefriheten även om vi inte håller med.
Jerry Karlsson
Liberalerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *