Nyheter

Säljer barnkläder till förmån för Hjärt-lungfonden

Nyheter Den gamla blomsteraffären i Skillingaryd förvandlas under lördag till secondhandaffär. Intäkterna skänks till forskning för ett längre och friskare liv.

– Jag och min syster Annelie Svensson säljer fina begagnade barnkläder på lördag på Storgatan i Skillingaryd. Hyresvärden Hallemyr Fastigheter låter oss låna lokalen som tidigare var en blomsteraffär men som nu är hyresledig. För oss är det självklart att skänka pengarna från försäljningen till Hjärt-lungfonden då vår pappa utan förvarning tragiskt gick bort i akut hjärtstopp i augusti 2021. Pappa var en snäll, hårt arbetande man som alltid månade om sin familj. Saknaden är stor, berättar Madeleine Svensson till tidningen.

– Enligt Hjärt-lungfonden är hjärtinfarkt fortfarande den vanligaste dödsorsaken i Sverige. Livsviktig forskning behövs och gör att fler människor får ett längre och friskare liv. Vi hoppas på en välbesökt butik på lördag och att många vill bidra med en slant till Hjärt-lungfondens arbete. Att handla second hand kläder är ju dessutom bra både för plånboken och miljön, avslutar Madeleine.

Från vänster kusinerna Linnea, Erik och Nellie. Alla har hjälpt till med att förbereda.  [1/4]

  [2/4]

  [3/4]

  [4/4]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *