Nyheter

Krösatåg åter i gång

Nyheter På grund av utdraget underhållsarbete var samtliga krösatåg från Jönköpings länstrafik inställda under morgonen, men nu meddelar länstrafiken att de är i gång igen.

P4 Jönköping rapporterar i dag att på grund av utdraget underhållsarbete är samtliga krösatåg inställda i dag. Arkivbild: David Alin

Det är stora problem i tågtrafiken under måndagsmorgonen, eftersom att samtliga Krösatåg i Jönköpings län är inställda. Det hela beror på att det stora underhållsarbetet på Södra stambanan mellan Stockholm och Malmö drar ut på tiden, vilket innebär förseningar och en del inställda tåg, rapporterade P4 Jönköping under måndagsmorgonen.

Vid 08-tiden på morgonen meddelade JLT på sin hemsida att tågtrafiken inom Jönköpings län kunde släppas på, dock med förseningar som följd:

”Banarbetet som berör Nässjö är nu åtgärdat och tågtrafiken är igång i Nässjö med omnejd. Banarbetet som berör Alvesta pågår fortfarande och beräknas vara åtgärdat i dag måndag, kl. 18.00. Det innebär att alla krösatåg från Värnamo och söderut via Alvesta är inställda, samt tågen som passerar, utgår eller ankommer Alvesta station”, skriver länstrafiken på sin hemsida.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *