Nyheter

Sandahls förvärvar THL Transportservice i Göteborg

Nyheter Sandahls fortsätter att expandera. Genom förvärv av aktierna i THL Transportservice utökar Sandahls sitt erbjudande av hållbara logistiklösningar i Göteborgsregionen från juli 2023.

Magnus Nilsson, koncernchef. Pressbild

För att ytterligare stärka erbjudandet till marknaden förvärvade Sandahls fredagen den 30 juni THL Transportservice. THL Transportservice har sitt huvudsäte i Hisingsbacka utanför Göteborg och är specialiserade på livsmedelstransporter med högt ställda temperatur- och hygienkrav.

Precis som för Sandahls är hållbarhet en viktig faktor för THL Transportservice. I deras fordonsflotta som består av 27 lastbilar och en lätt lastbil, drivs sex av biogas samtidigt som en ellastbil levereras inom kort. I oktober byts dessutom ytterligare tre lastbilar ut mot nya gasdrivna modeller.

– För oss är det viktigt att våra transporter gör ett så litet avtryck som möjligt på miljön och att fortsätta erbjuda den höga leveranssäkerhet som våra kunder förväntar sig. Genom att gå in i Sandahls får vi ytterligare resurser för att kunna minska vårt klimatavtryck, säger Thomas Larsson, vd och ägare på THL Transportservice.

Genom förvärvet av THL Transportservice fortsätter vi vår resa mot att bli Sveriges mest hållbara logistikbolag samtidigt som vi också stärker vår befintliga närvaro i regionen. Göteborg och Bohuslän är viktiga områden där vi nu kan komma ännu närmare våra kunder, säger Magnus Nilsson, koncernchef på Sandahls.

Förvärvet av THL Transportservice stärker Sandahls position som en hållbar logistikleverantör i västra Sverige. Genom samarbetet får Sandahls ytterligare resurser för att kunna erbjuda hållbara logistiklösningar i Göteborg och Bohuslän. Tillträdesdagen var den 30 juni.

Pressmeddelande från Sandahlsbolagen.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *