Nyheter

Sång och dragning på årorna vid årets första träff

Nyheter Ett 70-tal pensionärer kom till Vaggeryds PRO:s första månadsträff.

  [1/5]

  [2/5]

  [3/5]

  [4/5]

  [5/5]

Efter att Reine Frisk hälsat alla välkomna inleddes parentationen över årets avlidna medlemmar med att Reine läste dikter och Gun Andersson tände ett ljus för varje medlem som vandrat bortom regnbågen. Vår egen PRO kör sjöng ”Där rosor aldrig dör” och ” Jag skall gå genom tysta skyar”. Parentationen avslutades med att ett stämningsfullt bildspel visades av Anita Blomgren.

Efter fikapausen redogjorde Greger Ekström för kommande resor. Bland annat Ullared och Halmstadstravet.
Reine informerade om årsmötet den 22 februari och den 5 februari är det PRO-vetarna i Missionskyrkan klockan 09:30. Kören avslutade med allsång: Man ska leva för varandra, Västkustensvals, Det ska va gamla låtar.

Ann-Caroline, Lars-Gösta, Lennart och Ingemar framförde ”Titta det Snöar”.

Ingbritt Persson berättade sina omtyckta roliga historier och framförde ett eget skrivit musikstycke på dragspel eller som hon kallade det ett eget” hitte” på. Allt avslutades med att kören sjöng ”En sång om kärlek”.

Innan Reine avslutade mötet med sedvanlig dragning på årorna. Eva Kursten vädjade om att damerna skulle lägga den 20 mars på minnet, då det planeras en trevlig eftermiddag tillsammans med Skillingaryds PRO damer och man skulle ha en hatt på sig. 

Text och foto; Reine Frisk.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *